Ritesh Kartaram/ May 28, 2020/ Vacatures

Thuiszorg In Goede Handen levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden IG. Wij bieden een contract waarin de uren bespreekbaar zijn, en zijn op zoek naar een flexibele verpleegkundige die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Je bent zichtbaar in de buurt, en zoekt samen met cliënten naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Bij Thuiszorg In Goede Handen verricht je alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor intake en eindevaluatie. Je werkt daarbij samen met andere wijk verzorgenden IG-ers. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties. Je bent een gediplomeerd wijkverpleegkundige MBO-V. Voor meer informatie over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Thuiszorg In Goede Handen afdeling Breda; 085-0292465
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie, die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te verlenen. Je werkt in een team bestaande uit maximaal 12 personen. Salariëring vindt plaats conform CAO VVT. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Maakt dit jou enthousiast, dan horen we graag van jou!

Thuiszorg In Goede Handen
Zijlstraat 7
4811RZ Breda
085-0292465

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren
  • Werk vanuit huis mogelijkheden
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Dertiende maand / Eindejaars Bonus
  • Bedrijfsauto

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Share this Post